<< POVRATAK NA NASLOVNU STRANICU

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

KORISNIK: K&S  d.o.o., Novi Marof

NAZIV PROJEKTA: „Povećanje konkurentnosti društva K&S uvođenjem informacijsko-komunikacijske tehnologije“

KRATKI OPIS PROJEKTA:

Projekt obuhvaća ulaganje u suvremenu informacijsko-komunikacijsku tehnologiju kojom će se značajno unaprijediti pojedini poslovni procesi i njihova integracija s moderniziranom tehnologijom. Uz navedeno nabavit će se različiti hardveri bez kojih softveri ne mogu funkcionirati. Ciljevi poduzeća su usmjereni na optimiziranju poslovnih procesa kako bi pridonijeli rastu i razvoju društva. Optimizacija procesa će dovesti do smanjenja troškova poslovanja, povećanja učinkovitosti, produktivnosti i efikasnosti zaposlenika, što u konačnici doprinosi povećanju konkurentnosti društva.

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA:

Realizacijom Projekta je planirano povećanje prihoda poduzeća,  unaprjeđenje i optimizacija 8 poslovnih procesa, zadržavanje postojećih radnih mjesta i zapošljavanje dvoje novih djelatnika. U sklopu projekta nabavljaju se integrirana programska rješenja, računalna oprema, mrežna i mjerna oprema.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA (u HRK): 1.372.766,25 HRK

IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU: 605.828,97 HRK

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: 02. prosinca 2019. god.  – 02. lipnja 2021. god.

KONTAKT OSOBA: Krešimir Matušin, kresimir.matusin@k-s.hr

KORISNI LINKOVI:                          

www.strukturnifondovi.hr;

www.europski-fondovi.eu/tags/operativni-program-konkurentnost-i-kohezija

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća K&S  d.o.o.

Koristimo nužne kolačiće na našim stranicama kako bi vam pružili najbolji doživljaj korištenja stranice pamćenjem vaših postavki i ponovnog posjećivanja. Klikom na „Prihvati sve“, slažete se s korištenjem svih kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).